• slider-image

Tegelzetter voor de provincie Limburg

Tegelzetter is een vak apart. In doe-het-zelf zaken vindt u allerlei materialen, toebehoren en zelfs tips over hoe u tegels zelf kan plaatsen. Maar tenzij u een handige Harry bent en graag in uw vrije tijd klust, kunt u het werk beter aan een vakman zoals mij overlaten.

Zo bent u niet enkel zeker van een perfect eindresultaat, maar heeft u ook extra tijd over voor uzelf, familie en vrienden. En zodra uw tegels geplaatst zijn, nodigt u uw naasten maar eens uit om uw nieuwe badkamerwand of tegelvloer te komen bewonderen.

Maar voor het zover is, kan ik voor u het volgende doen:

Advies over de juiste tegels

Tegels kiezen lijkt eenvoudig, maar toch komt hier veel bij kijken. Niet alle tegels zijn even geschikt voor alle toepassingen en ruimten.

Neemt u liever het zekere voor het onzekere? Dan geef ik u graag mijn deskundig en onafhankelijk advies. Zo bent u niet enkel zeker dat uw tegels mooi zijn bij de aankoop, maar dat ook de volgende jaren zo blijven.

Indien u dit wenst ga ik zelfs met u mee naar de winkel. Ik let hierbij op zaken als

  • Kwaliteit/prijsverhouding van de tegels
  • Voor welke kamer of ruimte wil u de tegels? Bij een badkamervloer is anti-slip bijvoorbeeld belangrijk.
  • Ook met het onderhoud naderhand houd ik rekening. Sommige natuurstenen tegels zijns bijvoorbeeld gevoelig voor vlekken en daardoor minder geschikt voor plaatsing in uw keuken aanrecht.
  • Materiaal- en kleuradvies.

Veilig transport van tegels naar uw werf of woning

Natuurlijk wil u uw tegels heelhuids ter plaatse krijgen. Beschikt u niet over eigen geschikt transport, of biedt de verkoper dit niet aan? Geen zorgen. Ik breng uw tegels zelf ter plaatse.

Voorbereidende werken voor tegelzetten

Zowel bij verbouwingswerken als nieuwbouw moet uw muur of vloer goed voorbereid worden. Indien er pleisterwerken of chapewerken nodig zijn, kan ik hiervoor ook zorgen. Belangrijk is dat uw gevel of vloer mooi egaal is voor ik de tegels plaats.

Tegelzetten met precisie

Elke vloer of wand die ik betegel, behandel ik alsof het voor mijn eigen woning zou zijn. Stevig vastmaken, netjes uitlijnen, waar nodig mooi bijsnijden en dit alles zonder de tegels te beschadigen.

Genieten van uw tegelwand of vloer

Het genieten van uw tegels laat ik aan u over. Ik geef u na afloop graag nog enkele tips mee hoe u best uw tegels kan onderhouden. Op die manier kunt u nog jaren plezier beleven aan uw nieuwe tegelwand of vloer.

Wetende dat u hiervoor zelf helemaal niets heeft hoeven doen, maakt het plezier dubbel zo groot. Niet dan?

Prijs voor tegelzetten

U wil graag natuurlijk weten hoeveel het kost om uw tegels te laten zetten. Om hierop een antwoord te kunnen geven, heb ik eerst wat info nodig van u. Hoe groot is de oppervlakte? Welke soort tegels wil u laten plaatsen? Dat soort vragen dus.

Het eenvoudigste is als u me uw contactgegevens bezorgt via dit formulier. Ik neem dan contact op met u en we geraken er samen wel uit.